FATOUSH

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 386 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fatoush. Meer weten? Ontdek meer

11 nov 2022 om 20:19 Eten was heel lekker. Ze zijn helaas wel mijn dessert en een pita vergeten
26 okt 2022 om 20:21 We order kafta and lamb chops. Both were very cold and tasted as if they were cooked well in advance. Portions are small given the prices. It was a rather disappointing experience. I will naturally never order from this restaurant again. Neither wil.
16 okt 2022 om 19:55 Heerlijk en vers!
28 aug 2022 om 14:04 Ik had de bezorgtijd aangegeven en het eten kwam exact op tijd
21 aug 2022 om 21:33 Vegetarische mezze, taboulé & kleine keftas waren heerlijk!!! Echt genoten! Smaakte goed, vers, mooi opgediend, niet te vet. Perfect. Ben zelf uit Libanon afkomstig en waande me even terug in mijn vaderland. Dank! MERCI KTIIR! Choukran !
19 jul 2022 om 21:21 Lekker en precies op tijd!!
7 jun 2022 om 8:37 Aanvankelijk zou de bezorging binnen 42 minuten plaatsvinden, uiteindeljk 1,5 uur gewacht. Het eten was inmiddels lauw. De kwaliteit van het eten was slecht. Om de de bijgeleverde 'salade' hebben we maar moeten lachen...bedroefend.
5 jun 2022 om 20:15 Bezorging prima, helaas wel gemorst alles zat er onder. Porties (te) klein, zeker i.v.m. de prijs, wel smaakvol, vlees helaas beetje taai. Was een probeersel, maaar blijft eenmalig.