FATOUSH

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 460 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fatoush. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2024 om 21:17 Het eten was erg lekker!! Bezorging kan beter.
13 apr 2024 om 22:22 Fatoush is fantastisch!! Beetje duur.
5 apr 2024 om 0:11 De falafelballetjes vond ik een harde korst hebben. Je weet eigenlijk niet goed wat je proeft. De inhoud is wat onaantrekkelijk. Ik zou er wat groene kruiden door doen. De hummus en de tahin waren lekker.
24 mrt 2024 om 21:56 Heerlijk gegeten maar erg prijzig voor de hoeveelheid eten.
22 mrt 2024 om 22:41 Amazing food!!! As Always.
6 mrt 2024 om 20:54 Heerlijk gegeten
17 feb 2024 om 8:29 Heerlijk gegeten wederom! Kan Fatoush zowel als restaurant als voor thuis van harte aanbevelen.
12 feb 2024 om 12:53 Ontzettend lekker gegeten. Vooral de Batata Harra zijn om je vingers bij af te likken. Wel wat aan de prijs, maar dat proef je terug
2 feb 2024 om 2:09 I asked for one single ice-cream and that was not the right one. Please read your orders carefully
14 jan 2024 om 19:20 Super lekker en goed geportioneerd
27 dec 2023 om 19:19 Delicious food and the people are really nice.
26 dec 2023 om 21:39 Delicious!!!